Les analyses théoriques des défaillances d'entreprises. - Malécot, J.-F
Makroekonomické analýzy. Proces úpadku a jeho štádiá. Sociálne stratégie a stratégie riadenia. Štruktúra kapitálu, riziká a náklady na úpadok. Od priamych k likvidačným nákladom. Porušenie pravidiel o prioritách. Od téorie k stratégii oživenia. (Revue d'économie financiere 1991, č.19).