Sociální smír zaplatí cestující. Dopravní podnik hl. města Prahy, a. s. - Adámková, Alena
Od 1.10.1992 pražský Dopravný podnik zvýšil citeľne tarify v mestskej hromadnej doprave. Názory na otázky, či zvýšenie tarifov bolo jediným možným riešením problémov mestskej dopravy, alebo, či bolo zapríčinené nehospodárnosťou a zlou organizáciou práce v Dopravnom podniku. Príčiny vysokých nákladov Dopravného podniku.