Daedalus 1992. Strategische Wettbewerbsvorteile der Luftverkehrsindiustrie im liberalisierten Europäischen Markt. - Frentz, M.
Charakteristika deregulácie priemyslu leteckej dopravy a jej krátko- a dlhodobé výsledky v USA. Rozdiely medzi americkou a európskou leteckou dopravou. Strategická konkurencieschopnosť európskej leteckej dopravy. Trh leteckej dopravy v Európe po r. 1992. Strategické riadenie budúcich operačných podmienok. Nová strategia tvorby leteckých liniek (tvorba globálnych sietí, právne základy, strategické aliancie, bezpečnostný systém).