<Das> Konto zwischen den Sphären. Über kalkulatorische Zinsen, Investitionsrechnung und die Doppelte Buchführung. - Hosterbach, E.
Sféry hospodárenia podniku a ich vyjadrenie v účtovnej uzávierke. Dvojdielnosť vedenia účtovníctva. Využitie spojovacieho medzikonta. Možnosť denného výpočtu kalkulačných úrokov z medzikonta. Platby v medzikonte. Výpočet úročenia a rentability určitého obdobia. Vytvorenie systému zúčtovania. Kalkulačná úroková miera. Integrácia výpočtov investícií v účtovníctve, ich databáza a kalkul investícií.