Investiční majetek v účetníctví politických stran, hnutí, občanských sdružení a jiných nevýdělečných organizací od roku 1993. - Tuček, V.
Prehľad odlišností účtovania investičného majetku politických strán, hnutí a občianskych združení od účtovania v iných prípadoch, ktoré sa v časopise Účetnictví - Účtovníctvo už podrobne preberali. Rozdiely a špecifické prípady, ktorých nie je veľa, sú podrobne ilustrované príkladmi.