Zásady uplatňované v účetnictví. 2. - Valder, A.
Zásada pravdivosti. Zásada preukázateľnosti. Zásada dokladovosti. Zásada úplnosti. Zásada kontinuity. Zásada stálosti metód. Zásada opatrnosti. Zásada jasnosti a prehľadnosti.