Účtové osnovy pro podnikatele a nepodnikatelské subjekty. - Havel, F.
Účtovná osnova ako rámec pre klasifikáciu prvkov účtovníctva. Všeobecné zásady konštrukcie účtovných osnov. Základná charakteristika a členenie účtovných osnov pre podnikateľa, pre rozpočtové a príspevkové organizácie, pre obce. Vedenie účtovníctva politickými stranami, hnutiami a občianskymi združeniami a ostatnými nezárobkovými organizáciami.