<La> structure industrielle dans une course au brevet avec couts fixes et couts variables. - Pérez-Castrillo, J.D
Analýza vzťahov medzi ekonomikou priemyslu, obchodnou štruktúrou a výrobnou technológiou. Technológia výskumu a rozvoja. Jej priama závislosť na fixných investičných a variabilných nákladoch. Modelová štúdia integrujúca dva aspekty nákladovosti výskumu a rozvoja.