Finanční řízení firmy (podniku) v tržní ekonomice. 2. - Synek, Miloslav
Úlohy bežného, krátkodobého financovania. Určenie výšky prevádzkového kapitálu. Zložky obratového cyklu peňazí a ich výpočet. Určenie spôsobu financovania prevádzkového kapitálu. Charakteristika umierneného, agresívneho a konzervatívneho prístupu k financovaniu. Formy krátkodobého financovania (nevyplatené mzdy, dlhy dodávateľov, bankové pôžičky).