Les placements financiers des sociétes (1980-1991). - Ricarte, Ph
Rast finančných aktív podnikov. Investície z pridanej hodnoty. Štruktúra investícií podnikov. Stupeň likvidity investícií. Úver spoločnostiam a ich investície. Rast investícií - inštitucionálnych premien a príležitostných faktorov. (Lettre de conjoncture de la BNP mars 1992).