Marketing a operativní řízení. - Tomek, Gustav
Základy plánovania, riadenia a kontroly výrobného procesu. Obsah základných subsystémov operatívneho riadenia výroby. Komponenty konceptu CIM. Prienik marketingových činností a operatívneho riadenia výroby. Určujúce faktory sortimentnej politiky (ceny, kapacity..). Informácie z oblasti predaja, výrobnej oblasti, nákupného trhu a kontrolných informácií manažmentu.