Přechod na světové standardy. Čs. klasifikační soustava. - Berný, M.
Čs. sústava sociálno-ekonomických klasifikácií a číselníkov sa musí prispôsobiť čo najviac medzinárodne platným a uznávaným štandardom. ČSFR musí pri transformácií svojej klasifikačnej sústavy využiť skúseností vyspelých krajín a konzultovať s nimi postup. Súčasný stav klasifikácií produkcie v ČSFR. Zmeny, ktoré sa už uskutočnili. Klasifikácie, ktoré je nevyhnutné nahradiť novými klasifikáciami.