CIM - Počítačom integrovaná výroba. - Wessely, E.
Metodológia ako základ implementácie systémov CIM. Charakteristika modelovanej reality pre CIM. Koncepčný model pracovnej skupiny CAM I pre metodológiu tvorby automatizovaných systémov riadenia v 9 krokoch a 7 aktivitách pre každý krok. Štrukturálny design pružných výrobných systémov prístupu modelu GRAI. Úrovne modelovania v prístupe CIM-OSA vytvoreného v ES.