Význam a funkce projektového řízení systémů CIM. - Lacko, Branislav
Problémy realizácie CIM v Československu. Projektové riadenie a jeho fázy. Funkcie projektového riadenia. Metódy projektového riadenia. Metóda logického rámca, jej predpoklady a kroky realizácie a výhody. Využitie metódy v prvej fáze práce na projekte.