Carrying on the P and G tradition. - Bemowski, K.
Vznik a rozmach americkej firmy Procter a Gamble od roku 1837 po dnešok, kedy firma pôsobí v 53 krajinách a predáva svoje výrobky v 140 krajinách. Interview s predsedom jej správnej rady a predsedom Mesiaca národnej akosti '92 E. Artztom. Celková stratégia firmy a prístupy k realizácii totálneho riadenia akosti. Naplnenie princípov totálnej akosti vo vzťahu k zákazníkom. Schéma činnosti firmy na úseku kvality prostredia.