K obsahu pojmu strategické řízení jakosti. 1. - Nenadál, Jaroslav
Subsystémy procesu akosti a miesto strategického riadenia v ňom. Základné kroky v procese tvorby politiky akosti. Strategické, taktické a operatívne riadenie kvality a zapojenosť stredného a vrcholového manažmentu. Zameranie politiky kvality na útvaroch podniku. Plánovanie kvality, jeho prvky a postup.