Putting quality back in the barrel. - Herrington, G.M
Vývoj a expanzia tradičného rodinného podniku na výrobu sudov a kontajnerov v posledných desaťročiach. Renomovaná kvalita produkcie bola založená na remeselnej dôkladnosti a priamom styku so zákazníkmi. Postupné zhoršenie hospodárskych výsledkov podniku a straty trhu viedli k revízii podnikovej stratégie. Zavedenie totálneho riadenia akosti vyriešilo problém akosti požadovanej zákazníkom. Konkrétne kroky vnútri podniku a navonok pri implementácii systému.