<The> pursuit of quality through personal change. Part 5. - Forsha, H.I
Posledná z piatich častí skrátenej verzie knihy H.I. Forshu založenej na téze, že všetky úspešné činnosti v oblasti akosti vychádzajú z osobnostných zmien a zmien postojov účastníkov procesov. Spôsob ako meniť postoje vedenia podniku. Predpoklady úspešného reagovania na myšlienky a city spolupracovníkov. Identifikácia vlastného typu sociálneho chovania. Hodnotenie organizácie použitím Crosbyho tabuľky zrelosti vedenia. Vedenie vedúceho. Pravidlá pre ovplyvnenie rozhodnutia s príkladmi z pracovísk.