Value through quality. - Hill, W.J
Tri základné aspekty v prebiehajúcej revolúcii akosti v ľudských činnostiach. 1) Akosť je nepominuteľná podmienka pre generovanie hodnoty. 2) Akosť prostredia sa výrazne podieľa na tvorbe hodnoty. 3) Zvyšovanie hodnoty vzdelávaním za súčinnosti škôl a podnikov. Tézy sú doložené faktami a citátmi predstaviteľov popredných firiem USA, ako aj skúsenosťami zo vzdelávacích inštitúcií v Madisone.