Stručný kurs marketingu. 7.
Proces zavádzania nového výrobku na trh. Jednotlivé kroky: hľadanie nového nápadu, posúdenie nápadu, koncepcia výrobku a jeho testovanie, určenie marketingovej stratégie. Niektoré možné príčiny neúspechu nových výrobkov na trhu. Rady a skúsenosti, ktoré môžu pomôcť pri aplikácii teoretických poučiek marketingu v praxi. Marketing zdola.