Stručný kurs marketingu. 6.
Zmeny cien. Výrobok, životný cyklus výrobku. Značka, ako súčasť výrobku. Proces vytvárania značky výrobku. Rozhodnutie o tom, kto bude nositeľom značky. Výber mena pre značku. Zásady pomenovania výrobku. Služby doprevádzajúce výrobok. Životný cyklus výrobku. Stratégia vývoja nových výrobkov.