Les instruments communautaires d'information et de coopération des entrepriss. - Eyben, D.
Európske informačné strediská vytvorené v r. 1987 najmä pre stredné a malé podniky. Iné strediská pre rozličné účely. Eurokom-elektronické stredisko pre zákonodarstvo a štatistiku. Nástroje pre kooperáciu a rozvoj malých a stredných podnikov. Jej hlavné inštitúcie a ich činnosť. Príloha: adresy EIC vo Francúzsku. (Reflets et perspectives de la vie économique 1991, č. 5).