Werbe-Wirkung lässt sich sichern. <Der> "Kommunikations-Ceck" bietet sich an. - Kaltenbach, H.G
Komunikačná psychológia a efektívne použitie reklamných prostriedkov. Komunikačná kontrola a rast kvality reklamy. Segmentácia myslenia, správania a štýlu z hľadiska efektívneho pôsobenia reklamy. Prednosti komunikačnej kontroly, analyzuje a kvantifikuje signálnu štruktúru (motivácia, obrazové a textové štruktúry). Pôsobenie reklamy hodnotené na báze 40 kritérií.