Wie lernt der Konsument? Werbliches wird beiläufig gelernt. - Nemetz, K.
Spotrebiteľ je vystavený čoraz intenzívnejšiemu pôsobeniu reklamy. Súťaž o pozornosť spotrebiteľa. Psychológia reklamy a motivácia k učeniu spotrebiteľa. Aktívne a pasívne učenie. Opakovaný kontakt človeka s obrazom, značkou atď zlepšuje vzťah k žiadanému objektu. Verbálne a neverbálne formy reklamy. Vizuálne prostriedky - mimika, gesto a pod.