Klávesnice na počítačích IBM. - Havlíček, K.
Problém zavedenia jednotnej klávesnice v českých a slovenských podmienkach na platformách počítačov IBM od PC po veľké počítače. Vzťah rozhraní v rámci SAA (Systems Application Architecture). Priraďovanie znakov klávesám. Možnosti využitia jednotlivých variácií usporiadaní kláves pre rôzne operačné systémy.