Viren, Würmer und Trojanische Pferde. Computerkriminalität gefährdet die Datenverarbeitung in Wirtschaft und Verwaltung. - Reuters, W.
Charakteristika počítačových vírov. Žiadny operačný systém nie je voči nim imúnny. Druhy počítačových vírov. "Trójske kone" - samostatné programy, neinfikujú iné programy. "Červíky" - samostatné programy v sieťach. Antivírové programy.