CASE systémy a jejich využití. - Miniberger, B.
Rozvoj softwarového priemyslu u nás. Rast záujmu o nástroje CASE. Trojúrovňová architektúra návrhu informačných systémov. Stručná retrospektíva prostriedkov projektovania informačných systémov. Vývoj CASE v USA a vo svete. Rozširovanie o relačné databázové systémy a flexibilné nástroje.