Databázový systém MAGIC II. - Marček, Dušan
Charakteristika relačného viacužívateľského databázového systému MAGIC II. Spôsoby navrhovania aplikácií a typy programov. Definícia bázy dát a programov. Projektovanie aplikácií. Definícia dátovej základne. Programovanie, návrh výstupov a správ.