Smluvní vztahy při tvorbě a šíření software v ČSFR. - Bocháček, M.
Softwarové zmluvy v systéme nového čs. zákonodarstva. Princípy novej právnej úpravy a systém zmlúv. Zmluvné vzťahy s účasťou autora. Komentár ku vybraným všeobecným ustanoveniam čs. občianskeho zákonníka: uzatvorenie zmluvy, zodpovednosť za škody a vady, zmluvná pokuta, odstúpenie od zmluvy. Autorskoprávne zmluvy. Úprava podnikateľských zmluvných vzťahov (typy zmlúv).