Systém MAPICS/DB pro řízení hromadné, linkové a sériové výroby. - Mojka, A.
Využitie systému MAPICS/DB na plánovanie a riadenie výroby a finančno-ekonomickú časť. Modul REP (riadenie opakovateľnej výroby). Prehľad funkcií modulu REP. Definovanie nevyhnutných informácií. Cykly modulu REP. Rozširujúce činnosti REP-u. Spolupráca modulu REP s ostatnými modulmi MAPICS/DB (skladové hospodárstvo, príprava výroby).