Význam předinvestiční fáze přípravy výstavby. - Mlčoch, J.
Štúdie pre prípravu investičného projektu a náklady naň. Charakteristika investičných fáz. Zameranie analýzy investičných možností a celkových ekonomických parametrov predpokladanej výroby (materiálne zdroje, zameranie výroby, konkurencia, analýza trhu, možnosti subvencií). Obsah úvodnej realizačnej štúdie a samotnej realizačnej štúdie.