Wissenschafts-Sponsoring. Grundlagen, Besonderheiten und Beispiele. - Hermanns, A.
Sponzorovanie vedy a jeho potenciál ako nástroje marketingovej komunikácie. Miesto sponzorovania vedy v systéme sponzorovania. Vymedzenie sponzorovania vedy a špecifické formy spolupráce vedy a ekonomiky. Klasifikácie možných adresátov sponzorovania vo vede. Možnosti využitia sponzorstva vedy. Zabezpečenie vnútornej a vonkajšej akceptácie sponzorovania. Príklady sponzorovania.