L'impact des nouvelles technologies sur l'économie japonaise. - Linares, J.
Hospodársky pokles, konkurencia a inovácie v Japonsku. Charakteristika japonského výskumu, jeho vývoj a výdavky naň. Výstavba atómových elektrární, práce v aeronautike, vo vesmírnom priemysle, v japonskej obrane a v elektromagnetike. Špecifické tromfy japonského výskumu. Príloha. (Le Nouvel Economiste 1992, č. 839.).