Management inovácií v podniku. - Karvaš, J.
Význam nových výrobkov a manažmentu existujúcich výrobkov pre prežitie firmy. Životný cyklus výrobku. Proces inovácie výrobku v podniku. Etapy procesu inovácie výrobku. Typy inovačnej stratégie.