Rossijskije innovacionnyje programmy: po-novomu ispol'zovat' gosudarstvennuju sob'stvennost'! - Lebedev, Ju.A
Na otázky týkajúce sa formovania inovačného systému Ruska odpovedá predseda inovačného výboru RF. Krátky prehľad štátnych inovačných programov. Fungovanie symbiózy štátneho a neštátneho sektora pri urýchľovaní technologického rozvoja. Využitie západných skúseností pri formovaní ruského inovačného systému. Odvetvia, ktoré vyžadujú prioritne inovačné programy.