Über Informationsmonopole. - Albach, Horst
Problém primeranosti výšky ceny predávajúceho na trhu odborných časopisov. Analýza cien odborných časopisov, úloha vydavateľstiev, cenová politika a výber systému predplatného. Štruktúra trhu časopisov. Štruktúra ponuky a dopytu. Vzťah autorov, vydavateľstva a výšky nákladu. Situácia v cenách. Podiely najväčších nemeckých vydavateľstiev na trhu. Ceny a výkony. Ceny pri pružných výmenných kurzoch.