Social'naja zaščiščennost' i jejo tipy. - Rakitskij, B.
Vymedzenie obsahu pojmu sociálna ochrana. Varianty možného vývoja Ruska v súčasnosti. Typy (modely) sociálnej ochrany a ich charakteristika: sociálna ochrana v totalitárnom režime, v ľudovo-demokratickom zriadení a v rozvinutej buržoázno-demokratickej forme riadenia. Model sociálnej ochrany v buržoázno-diktátorskej forme riadenia.