Analýzy ekonomické efektivnosti vzdělání v podnikové sféře. - Šlesinger, F.
Ekonomická efektívnosť vzdelania na rôznych stupňoch riadenia. Efektívnosť vzdelanostnej štruktúry podniku: podľa jednotlivých vzdelanostných skupín, podľa profesných skupín, individuálna efektívnosť, kvalifikácia. Vzťahy medzi študijnými výsledkami a odmeňovaním absolventov SOU.