müszaki fejlesztési verseny sajátosságai ez Egyesült Államok iparának példáján. - Szanyi, M.
Zmena technicko-hospodárskej paradigmy pri prechode k elektronike a informatike. Štatistická analýza technického vývoja v USA. Dynamické odvetvia amerického priemyslu - elektronika, výroba výpočtovej techniky a kancelárskych strojov, výroba polovodičov, výroba prístrojov. Stav technického vývoja v podnikoch USA.