K voprosu o strukturnoj perestrojke otečestvennoj ekonomiki. - Nikitin, G.
Realizácia každého variantu štruktúrnej politiky vždy vedie k presunu pozornosti z neperspektívnych odvetví na odvetvia perspektívne, ktoré umožnia riešiť sociálno-ekonomické úlohy. Nezvládnutie tejto vysoko náročnej úlohy viedlo k hlbokej ekonomickej kríze. Vymedzenie naliehavých úloh v oblasti životnej úrovne a investícií. Určenie odvetví, ktoré je nevyhnutné prioritne rozvíjať, a smerov priameho štátneho pôsobenia na štruktúrne zmeny.