Někdy chybějí peníze, jindy razítko. Procházka po vědeckotechnických parcích. - Sedlářová, D.
Od r. 1990 začali vedeckotechnické parky vznikať i v ČSFR. Charakteristika foriem ich zakladania, legislatívneho zabezpečenia, nedostatkov pri ich zakladaní a prehľad vedeckotechnických parkov existujúcich v ČR a SR. Tri skupiny týchto parkov: technologické parky, podnikateľsko-inovačné centrá a vedecké parky.