Městské a regionální informační systémy. - Šmaha, P.
História územných informačných systémov. Základné východiská štátneho informačného systému z hľadiska regionálneho. Mestský informačný systém. Možnosti tvorby regionálnych informačných systémov. Dôvody zhoršovania situácie v regionálnych systémoch. Úlohy a ciele Katedry územnej informatiky na VŠCHT v Pardubiciach.