Innovatives Konsumverhalten für Nahrungsmittel? Ableitung und Schätzung eines auf Nahrungsmittel fokussierten kompletten Nachfragesystems unter Berücksichtigung von zeitlichen Präferenzänderungen. - Henning, Ch
Viacstupňový systém dopytu-LES-LES-AIDS a jeho aplikácia v SRN pre časové obdobie 1970-1985. Zaznamenané zmeny preferencií obsahovo interpretované ako inovatívna alebo adaptačná spotreba. Nový smer spôsobu spotreby potravín v dôsledku rastu príjmov a pružnosti cien. Ekonometrické oceňovanie modelu dopytu.