Obáváme se budoucího vývoje? Hodnocení životní úrovně na podzim 1992. - Koutníková, E.
Test zachycujúci reakcie domácností na otázky týkajúce sa životnej úrovne, cien a zásobovania trhu spotrebnými tovarmi. Obavy z budúceho vývoja sú v ČR mierne vyššie ako na Slovensku. Hodnotenie vývoja v budúcich 12 mesiacoch domácnosťami v Čechách a na Slovensku.