Kategorija rynočnaja stoimost' i rynočnaja cena v III. tome "Kapitala" K. Marxa. - Tronev, K.
Problém trhovej hodnoty a trhových cien, skúmaný K. Marxom v 10. kapitole III. dielu Kapitálu vyvoláva problémy v procese ich skúmania a prednášania. Rozbor tých momentov tejto problematiky, ktoré predstavujú premet osobitných ťažkostí v ich pochopení ako celku.