Jaký je pobídkový potenciál Cafeteria systému a možnosti jeho uplatnění u nás? - Kleibel, J.
Systém konštrukcie pracovných odmien a poskytovania sociálnych výhod pre zamestnanca. Tvorba atraktívnych stimulov k práci. Individualizácia podnikových sociálnych výhod a personálnych nákladov. Rôzny motivačný potenciál rôznych zvýhodnení v dôsledku individuálne rozdielnej úrovne nárokov. Rôzne modely systému Cafeteria.