Motivace, životní styl a cenová liberalizace. - Malý, Milan
Degradácia motivácie v centrálne plánovanej ekonomike. Diferenciácia príjmov a vznik rôznych príjmových skupín. Životná úroveň a motivácia. Príjmy málo a vysokokvalifikovaných pracovníkov z hľadiska motivácie a sociálnych konfliktov. Motivácia nezamestnaných k hľadaniu práce. Vzťahy ponuky, dopytu a cien z hľadiska motivácie.