Nejen hardware a software, ale i humanware. - Rašek, A.
Elektronizácia má psychické a sociálne dôsledky, pôsobí na správanie sa ľudí, na ich zdravotný stav a spôsob života. Odraz týchto stránok elektronizácie v pojme humanware.