Relatívny výkon pri určovaní výkonovej normy. - Kirchner, J.H
Rôzne výkonové pojmy pre relatívny výkon. Najvyšší výkon ako neprekonateľný výkon má nízku motivačnú účinnosť. Priemerný výkon ako štatistický stanovená priemerná hodnota výkonu mnohých pracovníkov - neposkytuje informácie o absolutnej úrovni výkonu. Normálny výkon - využívaný v Nemecku. Určitá úroveň výkonu sa považuje za normálnu. Štandardný výkon ako systém vopred určených časov. Relatívny výkon a motivácia.