Renesance řízení. - Drabeš, Zdeněk
Problém prechodu riadiacich pracovníkov z režimu plánovanej ekonomiky do režimu tržného hospodárstva. Nutnosť dosiahnuť kvalitu výrobkov, spoľahlivosť a službu zákazníkovi. Rýchle sa meniace podmienky na trhu a nutnosť neustálych inovácií. Možné spôsoby vzdelávania manažérov v ČSFR.